- Forum ve Sosyal Medya Gruplarımızda (Telegram Discord vb.) Yöneticilik Yapacak Admin ve Moderatörler Aramaktayız. ! İlgilenenlerin : Buradaki forumdan yorum bırakmaları yeterlidir.
- KodenTv İlgili Telefon yada Whatsapp Desteği Verilmemektedir. Sadece Telegram yada Forumdaki Konu Üzerinden Destek Alabilirsiniz. Konuya Gitmek İçin Burayı Tıklayın.
Bu rehber çok yakında düzenlenecektir.
HMI içerisindeki programı bilgisayara çekmek için DOPSoft yazılımında Araçlar / Tüm Verileri Çağır seçeneğine basınca program çekme işlemi gerçekleştirilir. Karşımıza öncelikle bir şifre soran pencere gelecektir. Burada program HMI içerisine yüklenirken verilmiş olan şifreyi istemektedir. Eğerki şifre ayrıca verilmediyse varsayılan şifre "12345678" dir.
✅Her türlü destek ve ücretsiz danışmanlık için ;
✅KodenTv yada Bize Ait olmayan başka uygulamayla ilgili telefon yada mail desteği veremiyoruz.
✅7/24 WhatsApp Destek Hattımız : 0850 305 0 919
✅7/24 Destek Merkezi : https://panel.ubden.com/submitticket.php
✅09:00-17:00 Canlı Destek : http://panel.ubden.com
✅09:00-17:00 Çağrı Merkezimiz : 0850 305 0 919
✅Mail Adresimiz : info@ubden.com
✅Internet Sitemiz : www.ubden.com